Зустріч ректора ХНМУ зі студентським активом

Події
17.11.2023

17 листопада 2023 р. з нагоди Міжнародного дня студента відбулася зустріч ректора ХНМУ Валерія Капустника зі студентським активом.

На початку заходу Валерій Андрійович привітав студентську молодь зі святом, зазначивши, що, на жаль, вже декілька років поспіль ми не можемо зібратися і повноцінно відзначити студентів за певні досягнення. Проте ректор університету висловив сподівання, що 2024 рік справдить наші надії, і ми зможемо повноцінно жити і навчатися в нашому прекрасному виші.

«Дякую всім, хто бере активну участь у волонтерській діяльності, у роботі в лікарнях, допомозі ветеранам і в багатьох добрих справах. Ви реально демонструєте, що є передовою ланкою в університеті – на вас треба рівнятися, з вас треба брати приклад і намагатися повноцінно проживати цей непростий період життя. Здоров’я і успіхів. Сьогодні ви маєте робити все, щоб бути грамотними і обізнаними фахівцями», – підкреслив пан Валерій.

У ході зустрічі студенти мали нагоду поспілкуватися з очільником університету на нагальні й актуальні теми, а також отримати відповіді на питання, що їх хвилюють.

Завершився урочистий захід нагородженням студентів за високі якісні показники у навчанні та активну життєву позицію.

Напутніми для студентської молоді університету стали слова пана ректора: «Треба бути більш конкурентоспроможними, демонструвати свої професійні переваги та якість нашої спільної роботи».