Запрошуємо на проходження інтернатури!

Державна установа «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» (ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ») запрошує випускників Харківського національного медичного університету для проходження інтернатури за спеціальностями: «Епідеміологія» та «Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія».

ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ» функціонує як складова системи громадського здоров’я в Україні, яка спрямована на зміцнення здоров’я населення, запобігання хворобам, покращання якості та збільшення тривалості життя.

Метою діяльності ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ» є виконання завдань та функцій у сферах громадського здоров’я та санітарно-епідемічного благополуччя населення, біологічної безпеки та біологічного захисту.

Основними завданнями ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ» є:

– координація та здійснення епідеміологічного нагляду та аналізу за інфекційними та неінфекційними хворобами;
– проведення оцінки ризиків для здоров’я та санітарно-епідемічного благополуччя населення регіону;
– індикація та ідентифікація збудників інфекційних хвороб;
– здійснення заходів з організації біологічної безпеки та біологічного захисту;
– організація виконання заходів з імунопрофілактики;
– проведення лабораторних та інструментальних досліджень (випробувань) у сфері санітарно-епідемічного благополуччя населення та інші.

ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ» є базою стажування для лікарів-інтернів. Головною метою проходження інтернатури в нашій установі є поглиблення теоретичних знань, опанування практичними навичками, підвищення професійного рівня та ступеня готовності до самостійної діяльності.

Ми гарантуємо не тільки проходження інтернатури, а й подальше працевлаштування.

Звертайтеся за телефоном (057) 315–00–07, web: https://kh.cdc.gov.ua/