Захід із циклу «Бібліотека і студентство: діалоги»

Події
03.04.2023

30 березня на платформі Google Meet було проведено круглий стіл «Молодіжні субкультури: комікси та фанфіки» з циклу «Бібліотека і студентство: діалоги».

До відеозустрічі приєдналися студенти та гості, запрошені бібліотекою. Захід відбувся за ініціативою Науковою бібліотекою спільно із сектором медіа-простору Студентського самоврядування ХНМУ за сприяння ННІ якості освіти (модератори: директорка НБ Ірина Киричок та студентка ІІ курсу ІІ медфакультету Катерина Остроухова).

Три спікерки підготували цікаві та інформативні доповіді з презентаціями про комікси та фанфіки, детально донесли слухачам про ці два види творчого написання історій. Так, Катерина Остроухова розкрила тему молодіжної народної творчості, Ганна Демченко розповіла про коміксову культуру в Україні та світі, а Крістіна Журавльова презентувала фанфік як феномен масової літератури.

Захід пройшов у затишній атмосфері, було багато живого спілкування, студенти ставили цікаві й конструктивні питання як особисто спікерам і викладачам, так і в спільному чаті конференції.

Усі присутні відкрили для себе дуже багато нового і цікавого стосовно даних напрямків творчості та обговорили їх нюанси.