Випускники ХНМУ отримали розподіл на навчання в інтернатурі

Події
10.06.2022

9 червня завершився онлайн-розподіл випускників медичного вишу, які навчаються за державним замовленням для підготовки в інтернатурі.

Розподіл проводився відповідно до наказу МОЗ України «Про затвердження Положення про інтернатуру та вторинну лікарську (провізорську) спеціалізацію» на підставі інформації щодо місць для проходження інтернатури випускників медичного університету у 2022 році та загального рейтингу здобувачів освіти за спеціальностями «Медицина» та «Стоматологія».

Загалом 366 випускників бюджетної форми навчання були розподілені для подальшого навчання в інтернатурі. Цьогорічна процедура проводилася дистанційно, проте атмосфера спілкування була позитивною, доброзичливо, з урахуванням побажань здобувачів освіти, з відповідями на запитання, якщо вони виникали під час розподілу. Окрім спеціальності, набутої в університеті, рейтингового показника, керівництво звертало увагу на сімейний стан випускника, стан його здоров’я, членів його сім’ї та особисті побажання.

Також цього року студенти отримали розподіл на навчання в інтернатурі на спеціальність «Епідеміологія», що є дуже актуальною для нашої крани в світлі епідемії ковіду та наслідків військової агресії з боку Росії.