Випуск лікарів поза межами університету

29 серпня у Тель-Авіві, Ізраїль, відбулася церемонія, присвячена випуску здобувачів вищої освіти ХНМУ – громадян Ізраїлю. Навчально-науковий інститут з підготовки іноземних громадян разом з деканатами доклав багато зусиль для виготовлення дипломів та іншої супровідної документації у воєнний час та для транспортування документів для успішного проведення цього свята.

Від медичного вишу привітала випускників заступниця директора ННІ з підготовки іноземних громадян Алла Бондарева. На свято були запрошені почесні гості – ізраїльський політик, лідер партії «Тааль» Ахмед Тібі, радник Посольства України Максим Тьокін, головний виконавчий директор Національної університетської лікарні An-Najah Салім Хадж Яхья та звичайно ж випускники ХНМУ з родинами, які дуже чекали на це свято.

Дипломи та додатки до них отримали 68 випускників університету. Це перший випуск здобувачів освіти за 70 років підготовки іноземних студентів, який проводився поза межами нашого університету.

Харківський національний медичний університет робить все необхідне, навіть у такий складний час, щоб забезпечити нашим випускникам можливість для подальшого післядипломного навчання та працевлаштування.