Вступна кампанія – 2022: в ХНМУ розпочато прийом електронних заяв на навчання до університету

29 липня Приймальна комісія ХНМУ почала приймати електронні заяви від вступників.

Роботу комісії відкрив ректор університету Валерій Капустник. Він привітав безпосередніх учасників вступної кампанії з її офіційним початком, адже університет починається саме з прийому документів у абітурієнтів.

«Хочу подякувати кожному з вас: і працівникам Приймальної комісії, і вступникам, які сьогодні присутні тут особисто, і тим, хто подав електронні заяви щодо їх оформлення в наш університет. Подякувати за те, що незважаючи на виклики сьогодення ви на місці, за те, що абітурієнти обирають наш університет, і за те, що робота, яку ми сьогодні робимо, в кінцевому результаті принесе нам благополуччя і стабільну роботу колективу та вишу в цілому», – наголосив пан ректор.

Зважаючи на відкриття роботи Приймальної комісії під час воєнного стану, очільник вишу звернув увагу на створення безпечного середовища для співробітників і вступників ХНМУ. Заради безпеки частина секретаріату працює в дистанційному режимі, частина – безпосередньо у приміщені ПК, а вступники в цьому році можуть пройти всі етапи вступу до університету або онлайн, або особисто звернувшися до ПК.

В університеті організовано сховище, куди під час повітряної тривоги обов’язково мають спускатися як вступники, так і співробітники ПК за відпрацьованим маршрутом.

Університет має всі умови для злагодженої роботи Приймальної комісії – це кваліфікована діяльність секретарів, зручність одночасного оформлення документів на декілька факультетів, максимальна цифровізація вступу, можливість отримати відповідь на будь-яке хвилююче питання тощо.

З 1 липня розпочато реєстрацію електронних кабінетів вступників. Для зручності абітурієнтів у ХНМУ налагоджена робота Консультативного центру стосовно функціонування електронних кабінетів та реєстрації електронних заяв, до якого за роз’ясненнями та допомогою можуть звернутися всі бажаючі.

Для зручності і безпеки вступників нашого університету доступні два центри прийому документів до Харківського національного медичного університету за наступними адресами:

  • м. Харків, пр. Науки, 4; тел: +38098-211-34-83
  • м. Полтава, вул. Пушкіна, 65, тел: +38098-009-68-31

Довідка
Підготовка фахівців у Харківському національному медичному університеті здійснюється відповідно до ліцензій Міністерства освіти і науки України за ступенем освіти «Магістр» за спеціальностями «Медицина», «Стоматологія», «Педіатрія» та за ступенем освіти «Бакалавр» за спеціальностями «Фізична терапія, ерготерапія», «Соціальна робота», «Технології медичної діагностики та лікування» на основі повної загальної середньої освіти.

Крім того, медичний університет проводить набір вступників ступеня освіти «Бакалавр» на основі диплома молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра за спеціальностями «Технології медичної діагностики та лікування», «Медсестринство», а також за спеціальностями «Публічне управління та адміністрування», «Освітні, педагогічні науки», «Медсестринство», «Технології медичної діагностики та лікування», «Громадське здоров’я», «Фізична терапія, ерготерапія» на ступінь «Магістр» на основі диплома ОС магістра (ОКР спеціаліста).