Вітаємо здобувачів вищої освіти!

Студенти ХНМУ у рамках співпраці з Klats Education пройшли відбір на програму Yale Global Health Students United for Regional and Global Education (YGH SURGE) на 2024 рік:

  • Катерина Тополюк (І медичний факультет)
  • Діана Стукалкіна (І медичний факультет)
  • Зоя Прохоренкова (ІІІ медичний факультет)

На сьогодні у даній програмі взяли участь понад 230 студентів із 26 різних країн. У цьому році студенти-медики з України вперше мають змогу долучитись до даної програми – усього було відібрано 10 учасників.

Довідка

YGH SURGE було засновано у 2020 році у відповідь на пандемію COVID-19. Це студентські віртуальні освітні серії, які об’єднують аспірантів і студентів-спеціалістів з різних країн світу для щотижневих дискусій на теми глобальної охорони здоров’я.

Студенти представляють різні дисципліни (медицина, охорона здоров’я, право, бізнес тощо) з метою сприяння інноваційним рішенням соціальних проблем, які впливають на здоров’я населення.

Тепер у четвертій ітерації цього року програма буде зосереджена навколо теми «Роль штучного інтелекту в глобальному здоров’ї». Ця 9-тижнева програма складатиметься з 90-хвилинних щотижневих занять, які (попередньо) заплановані на суботу о 9:00 (UTC-4) з 29 червня по 24 серпня 2024 року.

Вітаємо наших студентів та бажаємо успішного проходження програми!