Вітаємо з присвоєнням почесного звання!

Події
01.12.2022

Першого грудня під час проведення онлайн-засідання Вченої ради звання «Почесний професор ХНМУ» отримав доктор медичних наук, магістр з бізнес-адміністрування у галузі охорони здоров’я, головний лікар з реабілітації післямедичних операцій та тяжких неврологічних захворювань Франкфуртського центру амбулаторної реабілітації (Федеративна Республіка Німеччина) Ханс-Маркус Керт.

Звання «Почесний професор ХНМУ» є найбільшою університетською відзнакою і вручається науковцям, громадським діячам, митцям за особливий внесок у наукове й культурне життя медичного вишу.

Пан Керт зробив значний внесок у міжнародну співпрацю та інтернаціоналізацію ХНМУ. Ним було розроблено та проведено курс онлайн-лекцій з актуальних проблем неврології для студентів вишу, лікарів-інтернів, практикуючих лікарів з різних регіонів України. Крім того, були проведені круглі столи-вебінари, на яких Ханс-Маркус Керт відповідав на численні запитання слухачів. Спільно із співробітниками кафедри неврології було підготовлено наукову статтю, яка знаходиться у видавництві журналу International scientific journal Scientia (ФРН).

Наразі в рамках співпраці та подальшої реалізації спільних проєктів між паном Кертом та ХНМУ заплановано декілька актуальних напрямів з наукової та освітньої діяльності.