Вітання з Днем працівників освіти!

Шановні колеги!

Вітаємо вас зі святом – Днем працівників освіти!

У педагогів вищої школи особлива місія та завдання, адже саме в університеті відбувається професійне становлення, формується особистість студента. Незважаючи на наявність сучасних технологічних засобів, що застосовуються в освітньому середовищі, на чолі процесу, як і раніше, знаходиться вчитель. Тільки педагог здатен повести за собою по шляху до знань, бути мудрим наставником і вихователем. Саме на вчителя покладена складна і важлива місія – виховання нового громадянина, який вміє орієнтуватися в реаліях сьогоднішнього світу.

Педагог – це не просто професія, це покликання, наповнене глибоким духовним змістом, яке щодня вимагає безмежної відданості справі, відповідальності, мудрості та терпіння. Знаємо, що саме такі талановиті викладачі працюють у нашому університеті. Ви вмієте поєднувати вірність кращим традиціям вітчизняної педагогіки та вміння йти в ногу з часом, впроваджуєте в процес навчання інноваційні методи. Саме ви навчаєте і виховуєте медиків майбутнього – людей, від яких залежить не тільки життя та здоров’я людини, але й розвиток і благополуччя країни.

Від щирого серця вітаємо вас зі святом, бажаємо успіхів у вашій благородній праці, благополуччя, талановитих і цілеспрямованих учнів! Дякуємо вам за відданість професії, мудрість і терпіння, за чуйне ставлення до студентів і готовність не тільки вчити, а й вчитися, постійно освоюючи нові освітні технології.

Вам, дорогі студенти, бажаємо цікавих лекцій та семінарів, прагнення якомога більше навчитися у ваших прекрасних викладачів, радості й задоволення від обраної вами професії, а також постійного самовдосконалення!

Ректор університету Валерій Капустник

Голова Вченої ради Володимир Лісовий