Вітання з Днем медичного працівника

Шановні колеги!

Прийміть найсердечніші вітання з професійним святом – Днем медичного працівника!

Медицина – це особливе покликання, що вимагає від людини виняткових якостей – високої компетенції, самовідданості та душевної щедрості. Від вашого професіоналізму, інтуїції, терпіння залежить найголовніше, що є у людини – її здоров’я та життя. Сьогодні всі ми боремося за життя та свободу нашої країни, яка страждає від загарбників, що прийшли на нашу землю. Упевнений, що завдяки і вам у тому числі ми наближуємо нашу перемогу кожного дня.

Харківський національний медичний університет – це багатогранний дружній колектив фахівців у різних галузях науки, який завжди гідно відзначає заслуги та знаменні дати всіх своїх колег та підрозділів. Ви завжди приходите на допомогу в найважчі хвилини, здійснюючи часом неможливе, постійно виявляєте співчуття до чужого болю, берете на себе відповідальність за життя та здоров’я людей.

Дорогі друзі! Прийміть подяку за вашу самовіддану працю, талант і майстерність, за наполегливість та старанність у оволодінні новими знаннями. Бажаю вам, вашим рідним та близьким доброго здоров’я, щастя, життєвого благополуччя та нових успіхів у вашій шляхетній праці. Зичу успіхів у підвищенні професійної майстерності, міцного здоров’я і щоб кожен ваш день був зігрітий усмішками пацієнтів, розумінням рідних та близьких.

Усе буде Україна! Перемога буде за нами!

Ректор університету Валерій Капустник