Вітання випускникам VII факультету ННІПІГ

ННІ ПІГ
28.06.2024

Сьогодні відбулася урочиста церемонія випуску лікарів 2024 року у Харківському національному медичному університеті – 7-й випуск VII факультету з підготовки іноземних студентів.

Багато людей вважають, що сімка – це щасливе число. Хоча може здатися дивним приписувати удачу простому числу, цифра сім здавна вважається щасливою у всьому світі.

Що ми зробили за 7 років існування факультету? Ми підготували до випуску та видали дипломи 1170 лікарям із 110 країн світу. І ці наші випускники по всьому світу на питання: «Де ти отримав диплом?» – відповідають і відповідатимуть: «В Україні, в Харківському національному медичному університеті». «Який факультет ти там закінчив?» – «7й!».

Я бажаю нашим іноземних лікарям 2024 випуску сил, натхнення та стійкості у подальшому професійному та особистому житті! Ви багато зробили для отримання почесного звання лікар сьогодні, а також багато чого бачили та пережили з нами разом за 6 років навчання в Україні. Ви дійсно стали історією та легендою нашого університету. Сподіваюсь, що у майбутньому ми ще почуємо ваші особисті історії успіху та будемо пишатися усіма вашими досягненням. 7й випуск VII факультету з підготовки іноземних студентів ХНМУ – нехай вам щастить!

Деканеса VII факультету  з підготовки іноземних студентів Оксана Васильєва