Вітання ректора з Міжнародним днем студента

Події
14.11.2023

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента!

Це свято, як і минулорічне, ми вимушені відзначати у надскладних умовах. Повномасштабне російське вторгнення, як і героїчна боротьба нашого народу, триває. Проте жоден з нас не опустив руки і продовжує працювати задля спільної Перемоги.

Наша спільнота студентів завжди відзначалася високими стандартами професійності й відданості своїй справі, проте в час воєнного конфлікту ваша роль набуває особливого значення. Ваша безкорислива допомога у якості волонтерів, праця у лікарнях та службах швидкої допомоги говорять про велику силу духу і готовність служити людям за будь-яких обставин. Ваша готовність стати на передову в цей важливий момент для нашої країни вражає і надихає всю університетську спільноту.

Багато з вас продовжує займатися науковою діяльністю, представляти наш університет в Україні та за кордоном, удосконалювати практичні навички. Усі ви демонструєте готовність навчатися та розвиватися заради щасливого майбутнього нашої країни після Перемоги.

Бажаю вам міцного здоров’я, сил і наснаги у подоланні будь-яких труднощів. Залишайтеся сильними, оберігайте один одного та продовжуйте свою благородну місію служіння країні. Разом ми сильні, і ваш внесок демонструє, наскільки значущою є наша медична спільнота. Дякую вам за вашу самопожертву та відданість!

Валерій Капустник, ректор Харківського національного медичного університету