Вітання ректора ХНМУ з Днем знань

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань!

Традиційно цей день дуже святковий та хвилюючий для першокурсників, які тільки починають свій шлях до омріяної професії. Сьогодні перед вами відкриваються нові двері та розпочинається новий етап життя. Умови, в яких ми знаходимося, надзвичайно важкі і випробовують нашу стійкість та рішучість. Проте ми, як ніколи раніше, розуміємо цінність знань, об’єднання й відданості принципам та усвідомлюємо нашу відповідальність перед майбутнім України.

Харківський національний медичний університет завжди був лідером у здобутті знань, наукових дослідженнях та практичній медичній допомозі. Російське вторгнення в нашу країну ставить перед нами низку викликів, але ми віримо у міцність нашого духу та здатність подолати будь-які труднощі. Сьогодні ми також стоїмо пліч-о-пліч, готові підтримати одне одного, надати допомогу тим, хто цього потребує, та продовжувати нашу місію, незважаючи на всі перешкоди.

Нехай цей навчальний рік стане важливим кроком на шляху до перемоги над агресією та побудови сильної, єдиної України, а знання, які ми здобудемо, стануть важливим інструментом та інвестицією у майбутнє. Разом ми сильніше і зможемо подолати будь-які труднощі.

Бажаю успіхів у навчанні, незгасної мотивації та міцного здоров’я. Побудуємо майбутнє нашої країни разом!

Ректор Харківського національного медичного університету Валерій Капустник