Вітання ректора ХНМУ з Днем працівників освіти

Події
29.09.2023

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Професія педагога надзвичайно важлива, бо саме вчитель допомагає опанувати знаннями та професійними навичками, зрозуміти навіть найважчий матеріал та зробити правильний вибір. Проте ви не лише навчаєте молодь, але й підтримуєте духовний та патріотичний настрій, допомагаючи студентам зберегти віру в майбутнє та кращу долю нашої країни.

У цей важкий час, коли наша держава переживає випробування війною, я хочу висловити повагу та вдячність кожному з вас за незламну відданість майбутньому наших студентів. Незважаючи на складні обставини, ви продовжуєте працювати задля спільної Перемоги – навчати, волонтерити, лікувати, боронити нашу країну та допомагати усім, хто цього потребує. Пишаюся, що маю змогу працювати з вам пліч-о-пліч заради спільної мети.

Дякую вам за вашу відданість і служіння нашому університету та країні під час війни. Бажаю вам міцного здоров’я, витримки та найкращих результатів у всіх справах. Бережіть себе та нехай мир повернеться до нашої землі якомога швидше! Слава Україні!