Вітання ректора ХНМУ з днем працівника освіти України

Шановні викладачі!

Прийміть щирі вітання із професійним святом – з днем працівника освіти України!

Професія викладача, як і професія лікаря, – особлива. Цей день – ще одна чудова нагода сказати слова вдячності всім, хто щодня ділиться знаннями та досвідом зі своїми учнями. Адже педагогічні працівники є прикладом терпіння, мудрості та шляхетності, а їх професійна майстерність формує в людині гармонійну особистість.

Педагоги вищої школи виконують особливу місію. Саме в університеті відбувається професійне становлення наших майбутніх лікарів. Щодня ви даєте студентам не тільки професійні знання, а й навчаєте приймати правильні рішення та відповідати за свій вибір. Завдяки вам студенти ХНМУ отримують можливість розкривати свої здібності, творити та розвиватися.

Ви вкладаєте всі свої сили та досвід у молоде покоління, від якого в майбутньому залежатиме здоров’я громадян, процвітання регіону та країни.

Сьогодні ми всі зіткнулися з жорстокими реаліями воєнного стану. Проте викладачі не склали рук. Ви активно допомагаєте в лікарнях, на фронті, волонтерите та не забуваєте про свою основну місію – навчати молодь. Завдяки вашій праці та віддачі ми маємо змогу продовжувати передачу знань майбутнім лікарям та робити все можливе задля нашої перемоги.

Наш успіх – у досягненнях наших учнів. І наш університет має ким і чим пишатися! Наші студенти – найкращі, і про це знає весь світ.

Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, оптимізму та нових досягнень! Перемога вже близько! Слава Україні!

Ректор університету Валерій Капустник