Вітання ректора ХНМУ з Днем медичного працівника

Події
26.07.2023

Шановні колеги!

День медичного працівника – особливе свято для кожного з нас. Усі ми знаємо, як важливо мати покликання до цієї професії, бути чуйними до людського горя, постійно вчитися та вдосконалювати свої навички. І сьогодні ми шануємо тих, хто обрав саме такий складний, проте цікавий та потрібний шлях, серед них – і університетська спільнота викладачів, студентів, випускників.

У ці важкі часи, коли країна перебуває в умовах війни, ваше покликання стає ще більш значущим і цінним. Ваша відданість, мужність і професійна майстерність як ніколи знадобилися усім – мирним жителям, що щоденно страждають від обстрілів, пацієнтам лікарень у різних куточках України та нашим воїнам ЗСУ. Саме ви з першого дня повномасштабного вторгнення змогли проявити себе як безстрашні люди, що можуть працювати, не маючи ані відпочинку, ані сну. Ваша праця і самопожертва виявляються в кожному пацієнті, якому ви надаєте допомогу, кожній рані, яку ви забинтували, кожній душі, яку ви підтримали у важкі моменти. Ви – світлий приклад справжньої людяності і професіоналізму.

Бажаю вам міцного здоров’я, сил і наснаги продовжувати свою благородну місію. Нехай на цьому шляху відданість і любов до своєї роботи завжди супроводжують вас.

Валерій Капустник, ректор університету