Вітання першокурсників від ректора ХНМУ

Шановні першокурсники!

Щиро вітаю вас із тим, що ви стали студентами одного з кращих ЗВО країни – Харківського національного медичного університету!

Розумію, що ваш шлях до втілення мрії був зовсім непростим. У вас не було стандартного випускного у школі, можливості як слід підготуватися до іспитів. Дехто з вас навіть не зміг особисто подати документи до Приймальної комісії. Через агресію російської держави та воєнний стан ви занадто рано подорослішали та втратити частину нормального, звичного життя. Проте ви подолали всі негаразди і все ж таки змогли вступити до лав ХНМУ.

Наш університет – це заклад з особливою історією та звичками, традиціями та святами. Дуже радий, що саме ви поповнили нашу студентську спільноту в такий непростий час. Упевнений, що дуже скоро ви усі надягнете білі халати та завітаєте до alma mater, яка гостинно відкриє перед вами двері. Ви більше не здригатиметеся від звуків сирен та вибухів, а будете жити своїм звичним, веселим та сповнених емоціями, студентським життям. Наші співробітники та викладачі зроблять все можливе, щоб передати вам знання та допомогти у скрутну хвилину. Дружня університетська родина завжди буде поруч із вами. І ви жодного разу не пожалкуєте, що зробили правильний вибір.

Бажаю вам здоров’я, наснаги, жадоби до навчання і мирного неба. Перемога вже близько! Слава Україні!

Ректор університету Валерій Капустник