Відбувся турнір з шахів

Події
21.03.2023

15 березня спортивний сектор Студентського самоврядування ХНМУ спільно з кафедрою фізичного виховання та здоров’я ХНМУ провели турнір із шахів.

Шахи – це більше, ніж просто гра. Вони є відмінним засобом розвитку інтелекту, креативності та стратегічного мислення. Популяризація шахів серед студентів є важливим кроком до підвищення рівня розвитку молоді та створення умов для їхнього успіху в майбутньому.

Гра в шахи вчить студентів багатьом важливим навичкам таким, як концентрація, логіка, аналітика, планування та вирішення проблем. Шахи можуть також допомогти в розвитку соціальних навичок – це етика, співробітництво та комунікація, що важливо для медичного співробітника.

Турнір проходив на платформі chess.com, з контролем 3+2 у 8 турів. Усього в турнірі взяли участь 18 гравців, з яких двоє мали 1-й розряд з шахів, один – звання майстра спорту України, а інші учасники – любителі. Усі партії в турнірі перевірялися за допомогою програми “PGN spy”, а також контролювалися суддею, яким став студент І медичного факультету майстер спорту України Дмитро Бондар.

Вітаємо переможців турніру:

  1. Дмитро Бондар (І медичний факультет)
  2. Руслан Слищенко (І медичний факультет)
  3. Олексій Щербак (ІІ медичний факультет)
  4. Еліна Чуніховська (ІІІ медичний факультет)