Відбувся літературно-творчий вечір

Події
13.05.2022

12 травня в онлайн-форматі за ініціативи сектора медіа-простору Студентської ради ХНМУ (модераторка – студентка Софія Ткаченко) спільно з Науковою бібліотекою (модераторка – директорка Ірина Киричок) відбувся літературно-творчий вечір.

У рамках заходу обговорювали сьогодення нашої країни, вплив війни на емоційний стан студентів і співробітників університету та літературну й мистецьку творчість, яка відображає наші відчуття і допомагає знайти душевну рівновагу у цей складний для кожного час. Під час зустрічі лунали власні твори, а також улюблені вірші інших авторів.

Учасники літературного вечора демонстрували малюнки, розповідали про турботу за дітьми, прогулянки з близькими, прочитані книжки, давали рекомендації щодо читання. Бібліотекарі запропонували їх творчість висвітлити на сторінках чергового випуску бюлетеню НБ ХНМУ «Бібліотерапевт». А ще мріяли про повернення до Харкова і рідної alma mater!

Вчергове у ході спілкування змогли переконатися, що у складні часи мистецтво допомагає полегшити душу, поділитися своїми емоціями, думками та надихнути на це інших.

Дякуємо всім, хто був присутній, чекаємо на нові зустрічі та нових учасників!

Детальніше на сайті Наукової бібліотеки