Відбувся День відкритих дверей

21 червня у медичному виші відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників.

Уже третій рік поспіль зустріч із абітурієнтами проходить в онлайн-режимі. Спочатку на заваді нашого безпосереднього спілкування стояла пандемія ковід-19, а зараз ми відстоюємо свою незалежність в боротьбі з російським агресором. Проте підготовка кваліфікованих кадрів є першочерговою задачею для нашої держави.

Вступним словом онлайн-зустріч відкрила проректорка з науково-педагогічної роботи Ірина Лещина. Пані Ірина привітала учасників та представила до їх уваги основні напрями роботи медичного університету.

Також гості змогли інтерактивно відвідати Навчально-науковий інститут якості освіти та на власні очі побачити сучасне обладнання, яке використовується в навчальному процесі. Онлайн-гостей привітав директор ННІ ЯО Ігор Завгородній, а віртуальну екскурсію по Симуляційному центру провів Микола Бітчук.

У ході знайомства з кафедрами анатомії людини та патологічної анатомії майбутні абітурієнти змогли поринути у навчальний світ студентів-медиків. Про свою діяльність більш докладно розповість голова студентського самоврядування Ганна Мороз. Вона презентувала основні сфери діяльності студентства, підкреслила активну громадянську позицію, яка особливим чином проявилася під час воєнного стану.

Для того, щоб зробити останній крок до здійснення своєї мрії і стати студентом-медиком, необхідно чітко і досконало розуміти правила вступної кампанії, адже цьогорічні умови вступної кампанії суттєво відрізняються від минулих років. Інформацію про правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти у ХНМУ в 2022 році надала відповідальна секретарка Приймальної комісії Вікторія Головачова. Крім того, пані Вікторія докладно відповіла на питання майбутніх вступників, що надійшли при реєстрації та в ході зустрічі.

По завершенню організатори висловили надію, що День відкритих дверей допоможе учасникам переконатися, що їх професійне майбутнє починається саме в медичному виші, і вони невдовзі стануть студентами Харківського національного медичного університету.

Цю новину читайте також на ФБ ХНМУ