Відбувся День відкритих дверей в ХНМУ

19 квітня в Харківському національному медичному університеті відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів, які після вступних випробувань можуть стати до лав студентства медичного вишу.

Онлайн-захід розпочався з віртуального знайомства з життям університетської спільноти та з основними напрямками діяльності найстарішого закладу вищої медичної освіти країни.

Надалі представники ХНМУ більш детально розповіли учасникам зустрічі про сучасне обладнання, яке використовується під час навчального процесу, а також провели інтерактивні екскурсії по кафедрах та інших цікавих локаціях. Активісти Студентського самоврядування представили свою діяльність і запросили майбутніх студентів приєднатися до їхньої спільноти. Зі свого боку фахівчиня Харківського обласного центру зайнятості запропонувала майбутнім абітурієнтам пройти тест з профорієнтації для того, щоб вони могли остаточно впевнитися у своєму професійному виборі. Адже, безумовно, кожен з вступників хоче, щоб робота відповідала їх інтересам, здібностям і можливостям.

Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти у ХНМУ та особливості вступної кампанії 2023 року висвітлила заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії Вікторія Головачова. Вона також надала розширені відповіді на питання, які надійшли від вступників під час реєстрації на День відкритих дверей та у ході онлайн-трансляції.

Надавши вступникам вичерпну інформацію щодо навчання в Харківському національному медичному університеті, ми сподіваємося, що вони зможуть остаточно переконатися у своєму виборі та в подальшому будуватимуть своє успішне професійне майбутнє разом з університетською спільнотою ХНМУ!