Відбувся День відкритих дверей в ХНМУ

23 квітня 2024 р. у Харківському національному медичному університеті в онлайн-форматі відбувся День відкритих дверей. Незважаючи на дистанційний формат заходу, атмосфера під час трансляції була надзвичайно теплою та приємною.

Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з актуальними освітніми програми та дізнатись усе про навчання за спеціальностями «Медицина», «Стоматологія», «Клінічна психологія», «Технології медичної діагностики та лікування» (спеціалізація «Протезист-ортезист»), «Соціальна робота».

До учасників заходу звернувся перший проректор з науково-педагогічної роботи ХНМУ Максим Хаустов. Він привітав усіх, кого цікавить вступ до університету та детально описав переваги здобуття вищої освіти у Харківському національному медичному: «Здобувайте знання впевнено і натхненно, адже в університеті створені всі умови для успішного навчання, проведення науково-дослідних робіт, набуття практичних навичок професії лікаря, всебічного розвитку молоді. Ми завжди щиро підтримуємо кожного студента та викладача. Будемо раді бачити вас у стінах нашого університету».

Надалі зустріч продовжилась у форматі роботи окремих онлайн-платформ, де майбутні абітурієнти мали змогу ознайомилися із сучасним обладнанням Симуляційного центру, що використовується в навчальному процесі. Також глядачі мали змогу на власні очі побачити навчальний світ на кафедрі анатомії людини із залученням сучасного обладнання Anatomage table та шоломів віртуальної реальності.

Далі до розмови приєдналася відповідальна секретарка Приймальної комісії Вікторія Головачова, яка пояснила учасникам зустрічі, де і коли варто шукати актуальну інформацію про вступну кампанію 2024 року та відповіла на низку актуальних питань.

Після цього голова Студентського самоврядування університету Катерина Тополюк та голова Профкому студентів Роман Іващенко ознайомили глядачів із діяльністю своїх організацій і розповіли про активне студентське життя в ХНМУ.

Загалом участь у заході взяли понад 400 осіб, які у ході зустрічі отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно нюансів вступної кампанії 2024 року, актуального попиту спеціальностей на ринку праці, особливостей навчального процесу, перспектив та можливостей, які пропонує Харківський національний медичний університет. Один з відгуків від майбутніх абітурієнтів: «Дякуємо за змістовну презентацію, яскраве представлення кафедр і спеціальностей. ХГ № 123, м. Харків».

Відеозапис зустрічі можна переглянути на офіційному Уoutube-каналі університету.