Відбувся День донора для співробітників ХНМУ

Студенти ХНМУ стали донорами цільної крові

14 та 15 березня 2024 р. за підтримки адміністрації вишу Первинна профспілкова організація студентів спільно зі Студентським самоврядуванням ХНМУ успішно провели захід здачі цільної крові серед студентів медичного університету.

Донація відбулася в Харківському обласному центрі переливання крові, куди студентів-донорів було привезено на автобусі. Загальна кількість активних студентів, які здали цільну кров за ці дні — 25 осіб.

Висловлюємо щиру подяку працівникам центру переливання крові за надання транспорту для перевезення донорів. Також ми щиро вдячні нашим студентам, що долучилися до донорства крові.


29 березня 2024 р. за підтримки адміністрації вишу Первинна профспілкова організація студентів спільно зі Студентським самоврядуванням ХНМУ успішно провели День донора цільної крові серед співробітників університету.

Здача крові відбулася в Обласному центрі переливання крові міста Харкова. Загальна кількість співробітників Харківського національного медичного університету, які здали цільну кров за ці дні, склала 11 осіб.

Висловлюємо велику подяку Центру переливання крові, який продовжує активно працювати заради допомоги військовим та цивільним, що потребують кров у зв’язку зі збройною агресією рф проти України. Також ми щиро вдячні нашим співробітникам за небайдужість та залученість у надважливій акції в наш час – донорстві крові.