Відбулося засідання Ректорату ХНМУ

Події
14.07.2023

14 липня відбулося засідання Ректорату Харківського національного медичного університету під головуванням ректора Валерія Капустника в режимі online на платформі Microsoft Teams.

На порядку денному було розглянуто декілька питань. Так, про результати навчальної діяльності студентів університету у весняному семестрі 2022–2023 навчального року доповіли декани факультетів та директор ННІ ПО Валерій В’юн.

Щодо результатів міжнародної академічної мобільності студентів університету звітував директор ННІ з підготовки іноземних громадян Дмитро Маракушин

Про тенденції, досвід та перспективи в сфері забезпечення якості вищої медичної освіти у контексті діяльності ХНМУ розповіла заступниця директора навчально-наукового інституту якості освіти ХНМУ Інна Чухно.

Заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії Вікторія Головачова надала інформацію щодо встановлення критерію успішності складання тестування при поновленні на навчання до ХНМУ вітчизняних вступників на осінній семестр 2023-2024 н.р.

У ході заходу також були розглянуті поточні питання.