Відбулося онлайн-засідання Вченої ради ХНМУ

Події
29.09.2022

29 вересня 2022 відбулося онлайн-засідання Вченої ради Харківського національного медичного університету.

На порядку денному було розглянуто низку питань. Так, про результати роботи Комісії з проведення самооцінювання системи забезпечення якості освіти в університеті звітувала голова комісії, проректорка з науково-педагогічної роботи Ірина Лещина. Пані Ірина розповіла про основні складові аналізу самооцінювання, збір матеріалів, які характеризують діяльність закладу за відповідними критеріями, що дозволяють здійснювати оцінювання рівня дотримання ЗВО умов законодавства у сфері вищої освіти. Також проректорка доповіла про роботу комісії, до складу якої увійшли 28 співробітників, що є відповідальними особами за відповідними напрямками роботи. Комісією був проведений ґрунтовний аналіз з отриманої інформації з використанням інструментарію та індикаторів, рекомендованих Державною службою якості освіти України.

У ході засідання було затверджено матеріали наукового відділу, видання навчально-методичної та наукової літератури, а також план заходів з реалізації зауважень та пропозицій голів екзаменаційних комісій 2022 року випуску.

Крім того, було затверджено тимчасовий порядок проведення процедури таємного голосування членів Вченої ради ХНМУ при проведенні засідання у віддаленому форматі в умовах воєнного стану.