Відбулося онлайн-засідання Ректорату ХНМУ

Події
27.12.2022

27 грудня в режимі онлайн на платформі електронного зв’язку Microsoft Teams відбулося засідання Ректорату Харківського національного медичного університету.

На порядку денному було розглянуто низку питань. Так, про стан проходження виробничої практики студентів університету, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників з лікувальної роботи та надання медичної допомоги науково-педагогічними працівниками університету у закладах охорони здоров’я в умовах воєнного стану доповів проректор з науково-педагогічної роботи Юрій Резуненко.

Інформацію щодо стану поточної успішності студентів університету в осінньому семестрі за даними АСУ та підготовки до зимової екзаменаційної сесії представив директор ННІ якості освіти ХНМУ Ігор Завгородній.

Щодо результатів міжнародної діяльності університету в умовах воєнного стану розповіла в.о. начальника відділу міжнародних зв’язків Марина Білоножко.

З результатами складання ліцензійного інтегрованого іспиту Крок 3 «Стоматологія» та «Медицина» присутніх ознайомив директор ННІ післядипломної освіти Валерій В`юн.

Стосовно встановлення критерію успішності складання тестування при поновленні на навчання до ХНМУ вітчизняних вступників на весняний семестр 2022–2023 н.р. інформацію надала відповідальна секретарка Приймальної комісії Вікторія Головачова.

У ході заходу також були обговорені поточні питання.