Відбулося онлайн-засідання Ректорату ХНМУ

Події
25.10.2022

25 жовтня в режимі онлайн на платформі електронного зв’язку Microsoft Teams відбулося засідання Ректорату Харківського національного медичного університету під головуванням ректора Валерія Капустника.

На порядку денному було розглянуто низку питань. Так, про організацію навчального процесу в умовах воєнного стану доповів проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Марковський.

Про аналіз ефективності подолання академічної заборгованості іноземними студентами за весняний семестр 2021–2022 навчального року розповів директор ННІ з підготовки іноземних громадян Дмитро Маракушин. Також пан директор проаналізував результати організації програм академічної мобільності для іноземних здобувачів освіти.

Про підготовку університету до роботи в осінньо-зимовий період 2022–2023 навчального року в умовах воєнного стану учасників заходу проінформував проректор з адміністративно-господарської роботи Борис Залевський.

Інформацію щодо переведення здобувачів освіти контрактної форми фінансування на місця державного замовлення в осінньому семестрі 2022–2023 н.р. надала відповідальна секретарка Приймальної комісії Вікторія Головачова.

У ході заходу також були обговорені поточні питання.