Відбулася зустріч з представниками Центру зайнятості

Події
07.03.2023

7 березня у Харківському національному медичному університеті відбулася зустріч ректора вишу Валерія Капустника з директором Харківського обласного центру зайнятості Володимиром Міненком та заступником начальника управління реалізації політики зайнятості – начальником відділу активних програм зайнятості Ольгою Петренко.

До заходу долучилися проректори з науково-педагогічної роботи Володимир Марковський, Іван Летік та директор ННІ післядипломної освіти Валерій В’юн.

У рамках зустрічі ректор ХНМУ Валерій Капустник та директор Центру Володимир Міненко підписали меморандум про співробітництво.

Під час спілкування сторони обговорили шляхи співпраці, які включають в себе профтестування вступників на етапі вибору професії, проведення дня відкритих дверей, ярмарків вакансій, заходів з профорієнтації тощо. Крім того, розглянули питання стосовно участі вишу в програмі надання ваучерів лікарям щодо підвищення кваліфікації, яка діє в Україні понад 10 років, добре відпрацьована і результативна.

Як наголосив очільник медичного вишу, сьогоднішня зустріч стане поштовхом для нашої подальшої співпраці в напрямках профорієнтації, працевлаштування, підвищення кваліфікації, а також безперервного професійного розвитку лікарів.