Відбулася презентація програми з фізичної реабілітації

9 січня в онлайн-режимі відбулася презентація програми фізичної реабілітації пацієнтів, які потребують лікування шляхом протезування для здобувачів вищої освіти зі спеціальностей «Терапія та реабілітація»/«Фізична терапія, ерготерапія», «Медицина» та інших зацікавлених осіб.

Учасників заходу привітали проректор з науково-педагогічної роботи ХНМУ професор Володимир Марковський та в.о. начальника відділу ліцензування, акредитації та рейтингування, заступниця директора ННІ ЯО Інна Чухно, які наголосили, що існує суттєва потреба у збільшенні кількості кваліфікованих фахівців з надання реабілітаційних послуг та якості їх підготовки.

Презентував програму фізичної реабілітація пацієнтів, які потребують лікування шляхом протезування, розробленої фахівцями університетської клініки та випускаючої кафедри, представив медичний директор ННМК «Університетська клініка» ХНМУ професор Володимир Коростій. Він підкреслив важливість цього напряму в сучасних умовах, особливості різних етапів реабілітації таких пацієнтів, а також досвід фахівців клініки з цих питань та результати і перспективи співпраці з міжнародними партнерами в напрямі реабілітації.

Для попередньої реєстрації надсилайте заявки за адресою: kaf.4med.sport@knmu.edu.ua