Відбулася НПК з фізичної терапії та ерготерапії

Наука
22.11.2023

22 листопада відбулась міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, здобувачів освіти та лікарів-інтернів «Сучасні питання фізичної терапії та ерготерапії. Лабораторна медицина: проблеми та перспективи», яку організували кафедри спортивної, фізичної та реабілітаційної медицини, фізичної терапії, ерготерапії та клінічної лабораторної діагностики та мікробіології, вірусології та імунології ім. проф. Д.П. Гриньова. У конференції взяли участь представники Латвійської Республіки та Республіки Німеччина, Національного фармацевтичного університету, Харківської державної академії фізичної культури та Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

З привітальним словом виступив проректор з наукової роботи Валерій М’ясоєдов, який підкреслив актуальність даної конференції та побажав наснаги і витримки всім учасникам. Також пан Валерій відзначив надзвичайну затребуваність спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» та її тісний зв’язок з функціональною і лабораторною діагностикою.

На конференції були розглянуті сучасні питання фізичної терапії та ерготерапії, лабораторної медицини та мікробіологічної діагностики. Всього в конференції взяли участь більше 100 учасників. Наприкінці організаційний комітет та учасники конференції висловили бажання проводити подібні заходи у наступних роках та заохочувати ще більше молодих науковців до активної участі.