Відбулася міжнародна конференція ISIC–2022

НТСАДМВ
29.11.2022

Традиційно кожного року восени Радою наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених ХНМУ за підтримки курівництва університету проводиться міжнародна конференція «International scientific interdisciplinary conference (ISIC)» і цей рік, попри воєнний стан, не став виключенням.

Так, 23–24 листопада в онлайн-режимі у зовсім нових та особливих умовах військової агресії з боку російської федерації розпочалася щорічна міжнародна конференція ISIC–2022. Наші незламні та талановиті науковці не припиняли свою наукову діяльність навіть у таких жорстоких реаліях і представили нам 160 неймовірних досліджень (60 з яких в усному та постерному форматі).

Під час наукового заходу молоді колеги представили новітні погляди у тій чи іншій секції, що було відповідним чином оцінено журі, яке відзначило кожного учасника конференції.
Представники поважного журі нагородили учасників заходу призовими місцями та дипломами. Науковці кожної секції отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступеня, а також дипломи у таких номінаціях: «За кращу презентацію», «За ораторське мистецтво», «За соціальну значущість дослідження», «За оригінальне вирішення проблеми».

Ми щиро вітаємо всіх учасників наукового форуму та бажаємо успіхів, наснаги й нових відкриттів!

Сподіваємося, що всі, хто лише слідкував за конференцією, наступного року обов’язково вирішить взяти участь у щорічному заході та продемонструє нам своє наукове бачення чи нове відкриття.