Участь у форумі студентських самоврядувань

З 16 по 18 травня 2024 р. представники ГО «Студентське самоврядування ХНМУ» стали учасниками ІІ Національного форуму органів студентських самоврядувань, який проходив у місті Ірпінь.

Представниками від ХНМУ стали:

  • Каріна Брівка (ІІ медичний факультет)
  • Маргарита Хаустова (ІІ медичний факультет)
  • Артем Притула (ІІ медичний факультет)

Цей форум був спрямований на обговорення та вирішення актуальних питань діяльності студентського самоврядування, його розвитку та вдосконалення.

Організатором виступив студпарламент Державного податкового університету, який обʼєднав понад 100 учасників із більше ніж 40 ЗВО нашої країни.

Перший день діяльності форуму — це багато зустрічей, зокрема з представниками відомчих інституцій держави,  нові знайомства, спілкування з однодумцями, ефективна робота та народження ідей та цікаве студентське дозвілля.

Делегати від студентського самоврядування мали можливість розповісти про наш медичний університет та гідно представити його з-поміж інших.

Наступного дня ДПУ охопила хвиля дискусії та обговорень, адже учасники форуму представляли своє бачення певних питань під час панельних дискусій.

Від ХНМУ було представлено дві доповіді, а саме:

  • Органи студентського самоврядування в системі забезпечення рівня якості освіти (доповідачка Каріна Брівка),
  • Грантове фінансування органів студентського самоврядування: проблеми чи нові можливості? (доповідачка Маргарита Хаустова).

Також студенти долучилися до обговорення ще трьох секцій.

Ці дні стали дуже плідними для пізнання нового та знаходження ідей для покращення вже наявних механізмів роботи й розвитку Студентського самоврядування ХНМУ. Попри насиченість графіку, представникам ХНМУ вдалося налагодити дружні звʼязки з представниками студентських самоврядувань різних університетів.

Надалі планується укріплення співпраці та розширення масштабів проєктів!