Участь аспірантів у міжнародній конференції

Наука
12.12.2023

З 29 листопада по 1 грудня цього року в рамках договору про співпрацю і за запрошенням іноземних партнерів Медичного факультету в Градець-Карлове Карлового університету, Чехія, аспіранти ХНМУ взяли участь у 20-й Міжнародній медичній докторантській конференції

Починаючи з 2005 року Медичний факультет у Градець-Кралове щорічно організовує міжнародну конференцію аспірантів медичних факультетів – Міжнародну медичну післядипломну конференцію з підзаголовком «Нові кордони в дослідницькій роботі аспірантів» організовану під егідою ректора Карлового університету.

У цьогорічній конференції участь взяли аспірантка 3-го року навчання Дарина Сушецька та аспірантка 1-го року навчання Катерина Цебрюк.

У рамках заходу наші представниці представили усні доповіді за напрямками своїх дисертаційних робіт. Аспіранти мали змогу відвідати університетську клініку Карлового університету, Медичний факультет в Градець-Карлове та наочно побачили процес виготовлення стенів в ELLA-CS.

Участь у Міжнародній медичній докторантській конференції дозволила розширити горизонти та налагодити контакти з міжнародною медичною спільнотою аспірантів.