У ХНМУ вручили сертифікати

Події
28.12.2021

24 грудня відбулося вручення сертифікатів курсантам Школи симуляційного навчання, що пройшли підвищення кваліфікації в Харківському національному медичному університеті.

У нашому виші симуляційне навчання є пріоритетним напрямком роботи, тому багато зусиль докладається для того, щоб воно було дійсно наближене до здобувача освіти для опрацювання практичних навичок на сучасному обладнанні. Адже без цього неможливо підготувати висококваліфіковані кадри для галузі охорони здоров’я.

Вітаючи перших курсантів Школи з випуском, проректорка з науково-педагогічної роботи Ірина Лещина зазначила, що симуляційне навчання сьогодні – це той шлях, який дозволить максимально забезпечити практичну підготовку студентів-медиків. Отже, було прийнято рішення щодо реалізації дуже важливого курсу Школи симуляційного навчання саме для тих викладачів, які перш за все працюватимуть у цьому секторі для забезпечення студентів практичними навичками.

Зі свого боку слухачі висловили велику подяку Юлії Волковій та організаторам курсу за кваліфіковано та ґрунтовно створений матеріал, адже, за їх словами, під час навчання було цікаво, професійно та відповідально. Курс тривав протягом 3 днів по 8 год, проте такий ритм не став обтяжливим, а, навпаки, було пізнавально та захоплююче.