У ХНМУ подовжено прийом іноземців на навчання

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1239 визначено зміни до Порядку організації набору та навчання (стажування) іноземців та осіб без громадянства, а саме подовження до 15 грудня 2021 року прийому іноземців на навчання.

Наказ набув чинності 30 листопада 2021 року, тому з 1 грудня ХНМУ продовжує процедуру вступної кампанії для іноземних громадян на спеціальності «Медицина», «Стоматологія» та «Медсестринство».

Після перевірки документів абітурієнти допускаються до складання іспитів: українська мова та біологія (навчання українською мовою); англійська мова та біологія (навчання англійською мовою).

За підсумками вступної кампанії абітурієнти, які успішно склали іспити і надали всі необхідні документи, зараховуються відповідно на І курс до факультетів з підготовки іноземних студентів.

За проміжок часу з 1 по 6 грудня студентами І курсу Харківського національного медичного університету стали понад 200 іноземних громадян.

Вітаємо новоспечених студентів у медичному виші та бажаємо їм завзяття і наполегливості у навчанні на шляху до обраної професії!