Триває вступна кампанія – 2023

Вітаємо першокурсників з приєднанням до дружньої родини студентів Харківського національного медичного університету!

У 2023 році до лав першокурсників Харківського національного медичного університету на місця державного замовлення вже зараховано 345 вступників, з яких на спеціальність «Медицина» – 292 вступники, «Педіатрія» – 12 вступників, «Стоматологія» – 4 вступники. Також на місця навчання за кошти державного бюджету на спеціальності ОС «Бакалавр» «Технології медичної діагностики та лікування» і «Фізична терапія, ерготерапія» зараховано 5 та 33 вступники відповідно. Серед першокурсників, які вступили на місця державного замовлення, 18 % мають конкурсний бал 195,0 та вище, що свідчить про високий рівень підготовки майбутніх лікарів.

Традиційно широкою є географія першокурсників – серед зарахованих у 2023 році представники майже всіх регіонів України. Найбільше вступників із Харківської області – 223 особи та прилеглих: Донецької – 34, Дніпропетровської – 13, Сумської – 10, Луганської – 8, Київської – 7, Херсонської – 7, є представники Полтавської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Черкаської, Волинської та інших областей.

Напередодні навчального року всім першокурсникам бажаємо натхнення та успіхів у навчанні!

Наразі вступна кампанія – 2023 триває, вступники у своїх електронних скриньках отримали рекомендації до зарахування на місця навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Виконати вимоги до зарахування потрібно до 12 серпня 2023 року. Також до 18.00 21 серпня продовжується прийом заяв до участі у конкурсі на навчання на ОС «Магістр» на основі ОС «Бакалавр», ОС «Магістр», ОКР «Спеціаліст».