Триває атестація випускників на медичних факультетах ХНМУ

Події
26.05.2022

Уже майже тиждень тривають випускні іспити для вітчизняних здобувачів освіти за напрямком «Медицина».

І хоча наші випускники знаходяться в різних куточках світу, їх єднає бажання якомога успішно скласти комплексний практично-орієнтований кваліфікаційний іспит.

Так, під час іспитів здобувачі освіти ХНМУ демонструють не тільки ґрунтовну підготовку за основними напрямами внутрішньої медицини, хірургії, акушерства і гінекології, педіатрії, а й набуті знання у практичній медицині. Підготовлені ситуаційні задачі виявили у студентів достатньо високий рівень знань і вміння фахово діяти при невідкладних станах.

Зі свого боку голова ЕК професорка Ольга Шевченко відзначила високий рівень організації та технічної підтримки кваліфікаційного іспиту, а також наповненість екзаменаційних білетів, адже співробітники випускаючих кафедр за всіма напрямками ретельно попрацювали над своєчасним оновленням екзаменаційного матеріалу.

«Ми дійсно потужна команда, яка складається з модераторів, секретарів, екзаменаторів, членів екзаменаційних комісій, бо робота кожного відіграє важливу роль в успішності нашої справи. У свою чергу випускники відзначають високий рівень проведення атестації, за що вони вдячні адміністрації вишу, безпосередньо екзаменаторам за професіоналізм і доброзичливе ставлення та деканатам факультетів за організацію, контроль та підтримку здобувачів освіти ХНМУ», – наголосила пані Ольга.