Тренінг «Впровадження проєктів через розуміння людей»

ННІ ЯО
19.12.2022

15–16 грудня представники університету взяли участь у тренінгу «Впровадження проєктів через розуміння людей», який проводився в рамках участі нашого університету в Україно-Швейцарському проєкті «Розвиток медичної освіти».

Команда університету представила свої досягнення та результати в межах проєктів зі стратегічного розвитку, що були розпочаті в рамках заходів Україно-Швейцарського проєкту в січні 2022 р. «Міжнародний рейтинг» та «Єдиний інформаційно-освітній простір». Під час тренінгу наші представники знайомилися з досягненнями та проблемами щодо реалізації проєктів Тернопільського національного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського та Буковинського державного медичного університету, обмінялися досвідом з колегами.

Під час тренінгу учасники обговорили важливість вірного визначення клієнта, споживача, та упоживача для успішної розробки проєкту, розуміння клієнтського ряду. Поговорили про роль індивіда в командній роботі та значення і особливості групової динаміки, подумали над різними управлінськими підходами та інструментами в командній роботі.

Насичена програма тренінгу, вдала робота тренерів, інтенсивна командна робота, комунікація з колегами, атмосфера креативу та ініціативності, сприяли напрацюванню нових ідей, перегляду проєктів, заходів та підходів у щоденній роботі та посиленню мотивації і натхнення до подальшої щоденної діяльності.