Студенти ХНМУ започаткували проєкт «PROспокій»

Події
29.04.2022

Під час війни здобувачі освіти Харківського національного медичного університету за ініціативою студентського самоврядування організували проєкт «PROспокій», до якого приєдналися студенти як нашого вишу, так і НЮУ ім. Ярослава Мудрого, КНУ ім. Т.Г. Шевченка, Харківської гуманітарно-педагогічної академії, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківської державної академії дизайну та мистецтв.

18 квітня проєкт стартував із організованої студентами  ХНМУ інтерактивної лекції, під час якої кожен учасник розглянув  ряд найважливіших питань, а саме:

  • як мінімізувати вплив стресу на життя;
  • як повернути здоровий сон;
  • продуктивне навчання в умовах війни;
  • логотерапія та її актуальне значення на сьогодення;
  • як підтримувати здорові  стосунки з рідними.

У ході онлайн-конференції всі учасники мали можливість взяти активну участь в обговоренні тем, поставити питання та отримати відповіді від наших спікерів.

Наразі проєкт активно працює у більш індивідуальному форматі, а саме за групами, зустрічі з якими проходять щочетверга о 18:00. Тут обговорюються теми із психіатрії та психології, а учасники мають змогу поділитися своїми думками, які їх турбують, отримати пораду, а також навчитися краще контролювати себе під час воєнної агресії.

Ми продовжуємо працювати з метою знизити рівень стресу у студентської молоді м. Харкова. Бажаємо всім миру і подальших звершень у саморозвитку та становленні нашої країни!