Студенти ХНМУ відвідали притулок для собак

11 грудня команда сектора громадського виховання та волонтерства студентського самоврядування ХНМУ вже черговий раз відвідала тимчасовий притулок для тварин «Виставковий Центр».

Зима – не завада для добрих справ, а наші волонтери приїжджають у притулок спеціально для того, щоб вигуляти та допомогти адаптувати тварин до умов воєнного часу, які втратили свої хазяїнів внаслідок повномасштабного вторгнення. Відвідуючи притулки, волонтери роблять дуже важливу справу.

«Більшість свого життя собака проводить у клітці одна (з іншими собаками, без людини). Якщо сьогодні, маючи таку нагоду, ми не поїдемо до притулку – собака просто не вийде з клітки ще один день. Тому, яка б не стояла погода та як би не хотілося залишитися в теплому ліжку – потрібно змусити себе піднятися, а потім, як тільки ти опиняєшся поряд з тваринами, то розумієш, що прийшов не дарма, адже втома і лінощі миттєво зникають», – зазначають волонтери.

Незабаром студенти збираються співпрацювати з тимчасовим притулком, проводячи просвітницькі лекції для всіх охочих щодо цілі вигулу тварин та способів їх адаптації до певних умов.