Студенти ХНМУ набувають практичного досвіду

28 березня 2024 р. здобувачі освіти V курсу І та ІІ медичних факультетів відвідали КНП «Мереф’янська центральна районна лікарня». Там студенти мали змогу ознайомитися з роботою лікарів, побувавши у різних відділеннях лікарні, поспілкуватися з пацієнтами, зібрати анамнез, написати історію хвороби, а також бути присутніми на операціях для здобуття практичного досвіду.

Студенти побачили, як проводяться лапароскопічні операції гінекологічного профілю, а саме видалення функціональної кісти, а також травматологічного профілю з використанням артроскопу.

У терапевтичному відділенні майбутні лікарі взяли участь в обході пацієнтів, зібранні анамнезу, написанні історії хвороби та відпрацюванні навичок аускультації.

Здобувачі освіти медичного вишу під час практики отримали корисний досвід, за що висловлюють щиру вдячність адміністрації закладу охорони здоров’я і особисто його керівнику Віктору Чеверді. Також велика подяка сприянню проходження практичної підготовки керівниці відділу виробничої практики Антоніні Замазій та адміністрації вишу.