Шановні здобувачі освіти ХНМУ!

У ці важкі часи університет робить усе можливе заради забезпечння безперервного процесу навчання, в тому числі відділом міжнародних зв‘язків надається можливість участі у програмах академічної мобільності.

Насамперед, хочемо зауважити, що УСІ ЗДОБУВАЧІ освіти ХНМУ наразі залишаються студентами нашого вишу! Жодні повноцінні переведення до інших вишів нашої країни або країн зарубіжжя НЕМОЖЛИВІ. Ми також не надаємо виписок/довідок і т.д.

Участь у програмах академічної мобільності у воєнний час відбувається так само, як і у мирні часи. ХНМУ проводить конкурс на участь у кожній окремій програмі академічної мобільності. Оголошення про проведення конкурсу із зазначенням строків проведення конкурсу, умов та вимог до учасників буде розміщено на офіційному сайті ХНМУ та на сторінках відділу міжнародних зв‘язків у соціальних мережах. Просимо пильно слідкувати за такими оголошеннями та уважно читати їх зміст!

Також, ви маєте можливість самостійно шукати виші,які надають можливість участі в академічній мобільності. Ще раз зауважимо, що програма академічної мобільності НЕ є повноцінним переведенням до іншого вузу!!! Для того, щоб результати самостіної участі в програмах академічної мобільності могли бути зараховані ХНМУ, після повернення до рідного універститету необхідно буде надати сертифікат або Transcript of records, наданий вишом, де проходило навчання/стажування.

Слава Україні