Шановні першокурсники, викладачі, співробітники та студенти!

Щиро вітаємо вас з Днем знань і початком нового навчального року!

Перше вересня – це завжди хвилююча дата для студентів, аспірантів, викладачів. І, звичайно, для першокурсників – тих, хто здобув першу серйозну перемогу у своєму житті й вступив до Харківського національного медичного університету – визнаного центру освіти, науки і культури.

Шановні першокурсники! Перед вами довгий, але цікавий шлях. Позаду дуже важкий період – складання ЗНО, подання документів, моніторинг списку зарахованих, хвилювання. Проте тепер – ви студенти нашого університету і вам належить сприйняти його дух. Ви пізнаватимете нові науки, оволодіватимете знаннями, знайдете нових друзів. Для цього для вас відкриті симуляційні класи, лабораторії, бібліотеки, читальні зали. Викладачі зі свого боку зроблять все можливе, щоб ви засвоїли необхідні знання і застосували їх на практиці.

Бажаємо, щоб в майбутньому ви стали одночасно і чудовими лікарями, і гарними педагогами, і знаними вченими та продовжили кращі традиції університету. Будемо раді через роки навчання вручити дипломи і потиснути руку кожному з вас як фахівцю і колезі.

Усім студентам та викладачам, співробітникам бажаємо наснаги, терпіння, завзятої праці. Віримо, що наступний навчальний рік стане для вас роком нових досягнень. Зі святом!

Ректор університету Валерій Капустник

Голова Вченої ради Володимир Лісовий