Робочі зустрічі у проєкті SimS тривають

З 14 по 17 листопада відбулася робоча зустріч консорціуму проєкту Erasmus+ «Симуляційна медицина та сценарно-орієнтоване навчання» (SimS) в Університеті Сантьяго-де-Компостела, Іспанія.

Від Харківського національного університету у заході взяли участь керівниця Симуляційного центру Марина Долженко, керівниця Психологічної служби Анастасія Шейко та начальниця відділу міжнародних зв’язків Марина Білоножко.

Захід проходив за участю представників Буковинського державного медичного університету, Одеського національного медичного університету, Національної академії внутрішніх справ, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Національного агентства забезпечення якості вищої освіти та європейських експертів із великим досвідом симуляційного, сценарій-орієнтованого й цифрового навчання з Іспанського товариства лікарів первинної допомоги SEMERGEN (Іспанія), Литовського університету наук здоров’я (Литовська республіка) та Університету Аристотеля в Салоніках (Греція).

Під час робочої зустрічі партнерів консорціуму в Університеті Сантьяго-де-Компостела відбулася участь у наступних заходах: сесії з сценарій-орієнтованого навчання «Як створити клінічний сценарій», практичні заняття у симуляційному центрі; курс «Психологічний менеджмент у критичних ситуаціях».

Участь у даному заході сприяла забезпеченню подальшої реалізації проєкту, обміну досвідом та найкращими практиками між викладачами закладів вищої та післядипломної освіти Греції, Литви, Іспанії та України, розбудові співпраці та нетворкінгу.