Про продовження канікул

Шановні здобувачів освіти, науково-педагогічні працівники!

Харківський національний медичний університет має славетну історію та традиції  і в ці складні часи спільнота університету згуртувалася як ніколи задля перемоги над агресором!

Кожен з нас має робити і робить все що може в цих умовах – надає медичну допомогу постраждалим захисникам України та цивільному населенню, активно проводить волонтерську діяльність щодо гуманітарної допомоги,  тримає зв’язок з міжнародними партнерами з приводу допомоги університетській спільності, підтримує наших здобувачів освіти, забезпечує збереження та функціонування споруд та комунікацій університету та багато іншого. Все це вклад кожного з нас в нашу загальну перемогу!

У зв’язку з продовженням активний бойових дій на території м. Харкова Адміністрацією університету прийнято рішення про продовження канікул ще на 1 тиждень до 21.03.2022 року. Цей час надасть нам можливість відновити роботу нашої інформаційно-комунікаційної системи з метою забезпечення можливості надання освітніх послуг з використанням технологій дистанційного навчання.

Шановні колеги прошу Вас прикласти всіх зусиль для підготовки до запуску асинхронного дистанційного навчання!

Шановні здобувачі освіти ми пишаємося вами! За вашу активну позицію та допомогу Країні кожен на своєму місці в межах своїх можливостей!

Ми має виконувати свій обов’язок – навчати лікарів в тих умовах що є, ми маємо готувати достойну підмогу для системи охорони здоров’я України. Підготовка медичних кадрів є стратегічним завданням для нас, це надзвичайно важливо для нашої Країни, як в воєнні часи, так і в післявоєнний період!

Бережіть себе та рідних!

Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Ректор Валерій Капустник

Наказ про продовження канікул