Представниця ХНМУ – учасниця тренінгової програми

23–25 травня 2024 р. представниця ГО «Студентське самоврядування ХНМУ», співробітниця відділу ліцензування, акредитації та рейтингування ХНМУ Анна Матузок (II медфакультет) взяла участь у тренінговій програмі UAS QA Pool від Української асоціації студентів, що відбувалася на базі Полтавського державного медичного університету.

Тренінг був спрямованим на формування необхідних навичок та знань з питань акредитації, процедури залучення студентського самоврядування до оцінки та вдосконалення якості освіти в навчальних закладах.

Серед спікерів та тренерів на заході були присутні керівник секретаріату Національного агентства Олександр Хименко, керівниця відділу акредитації освітніх програм секретаріату Національного агентства Ганна Денискіна та тренерка Національного агентства Оксана Требенко.

Щиро дякуємо Українській асоціації студентів та Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за надання таких важливих у наш час знань та можливостей, що допомагають якісно розвивати освіту в нашій країні!