Представниці ХНМУ – учасниці International Staff Week

З 30 жовтня по 3 листопада в м. Адана, Туреччина, проходив International Staff Week за програмою Erasmus+ в Університеті Чукурова, в якому брали участь заступниця директора Навчально-наукового інституту якості освіти, помічниця ректора Інна Чухно та начальниця відділу міжнародних зв’язків Марина Білоножко.

Співробітниці нашого вишу долучилися до дискусійних сесій з інтернаціоналізації, інклюзивної мобільності, цифровізації, проєктів стратегічного партнерства, можливостей та викликів у програмах подвійного диплому; брали участь у воркшопах щодо кращих практик з проєктів, університетських альянсів, спільних програм, а також виступили з доповіддю «Університетські рейтинги та якість мають значення».

Крім того, наші представниці відвідали кампуси Університету Чукурова: офіс міжнародних зв’язків, біотехнологічну лабораторію, ботанічний сад, також зустрілися з представниками стоматологічного факультету для обговорення можливої співпраці у пріоритетних сферах.

Участь у International Staff Week дозволила розширити та налагодити контакти, а також обговорити розвиток напрямів взаємовигідної співпраці, таких як академічна мобільність, розробка спільних проєктів, академічних мереж, дослідницька співпраця, університетські альянси та спільні програми.