Предстаниці ХНМУ взяли участь у Європейському конгресі

15–17 червня 2022 року у Севільї, Іспанія, відбувся щорічний Конгрес Європейського товариства медичної симуляції SESAM 2022. Участь у заході взяли участь і представниці медичного університету – проректорка з науково-педагогічної роботи Ірина Лещина та завідувачка кафедри медицини невідкладних станів, анестезіології та інтенсивної терапії, науковий консультант Симуляційного центру ХНМУ Юлія Волкова. Участь української делегації відбулася за підтримки Україно-Швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти».

Участь делегації від України стала чудовою нагодою зануритися в різнобічні сучасні аспекти симуляційних можливостей медичної освіти та замислитися над подальшими кроками розвитку Симуляційного центру університету. Адже якісна медична освіта сьогодні неможлива без заходів медичної симуляції, а розвиток цього напрямку підготовки фахівців для охорони здоров’я є пріоритетним для ХНМУ.

Для учасників нашої делегації це були три дні, надзвичайно насичені новими знайомствами, цікавим досвідом, неймовірними враженнями, креативними ідеями та словами підтримки на адресу України!
Отож, ми йдемо далі, незважаючи ні на що!