Посвята – 2022: вітаємо першокурсників!

Події
09.09.2022

9 вересня Харківський національний медичний університет радо зустрів нових студентів на онлайн-церемонії посвяти в першокурсники ХНМУ.

Під час заходу новоспечені спудеї долучилися до студентської спільноти медичного вишу та поринули в навчальний світ підготовки до майбутньої професії. А опановувати обрану спеціальність їм допомагатимуть уважні та мудрі декани медичних та стоматологічного факультетів. Від деканського корпусу напутні слова першокурсникам пролунали від декана II медичного факультету Антона Шапкіна.

Умовний ключ до знань і освітню естафету передала студентам випускниця 2022 року, голова Студентської ради ХНМУ Ганна Мороз. Вона також поділилася своїм досвідом навчання в медичному виші.

Своїх однокурсників з успішним вступом до Харківського національного медичного університету привітала студентка ІІ медичного факультету Вікторія Трач. Вона завжди мріяла стати лікарем і обрала для цього саме наш виш. Вікторія побажала успішного навчання першокурсникам та висловила надію, що всі здобувачі освіти скоро матимуть змогу зустрітися особисто в стінах університету.

У ході трансляції вступники склали Клятву першокурсника ХНМУ, змінивши свій статус на повноправних студентів медичного вишу.

Упевнені, що всі, хто став студентом Харківського національного медичного університету, не помилилися при виборі навчального закладу, в якому здобуватимуть вищу медичну освіту та в якому їх готуватимуть до майбутньої професії, адже навчатися в ХНМУ престижно та перспективно!