Нові здобутки творчих колективів Молодіжного центру

Події
12.12.2022

Протягом листопаду вокальні та танцювальні колективи медичного вишу брали активну участь у Міжнародних та Всеукраїнських фестивалях-конкурсах, які проходили у дистанційному режимі.

Танцювальний колектив «Феєрія» в номінації «Народний стилізований танець» та «Оригінальний жанр – світлове шоу» був нагороджений двома дипломами лауреата І ступеня, а також дипломами за ІІ та ІІІ місце. Народний аматорський ансамбль народного танцю «Радість» отримав нагороди тричі за І місце і одну за ІІ місце. Фестивалі проходили у Києві, Одесі та Парижі (Франція).

Вокальна студія «Каданс» взяла участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Воля», що проходив у Києві та отримали такі здобутки: ВІА «Атріум» – ІІІ місце, хоровий колектив «Експресія» – ІІІ місце, вокальний колектив «Liberty» – ІІІ місце, Авівія Буртакова– Ґран-прі, Марина Цимбал – ІІІ місце, Дмитро Цимбал – ІІІ місце.

Ансамбль бального танцю «Art Dance» та сучасного танцю «A-FAM» завоював найвищу нагороду Ґран-прі у фестивалі, що проходив у Києві. Також тричі Ґран-прі на конкурсах «Браво», «Барвиста осінь» та «Творчий ринг» отримав колектив «Art Dance» у номінації «Бальний танець».

Вітаємо переможців творчих конкурсів та бажаємо подальших успіхів!